2023-2024 навчальний рік

          

Навчально-методичне забезпечення
спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія

Освітня програма «Біотехнологія»

Бакалавр

Аналітична хімія

Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Біоетика

Біоінформатика

Біологія клітини

Біотехнологія культур клітин і тканин

Біотехнологія та здоров’я людини

Біотехнологія навколишнього середовища

Біохімія

Генетика

Експертні дослідження в біотехнології

Загальна біологія

Загальна біотехнологія

Загальна мікробіологія і вірусологія

Іноземна мова

Інструментальна біотехнологія

Колоїдна хімія

Контроль та керування біотехнологічними процесами

Методи хімічного аналізу

Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

Неорганічна хімія

Органічна хімія

Органічне виробництво та еко-продукти

Основи нутріціології

Основи раціонального споживання товарів

Основи рослинництва і тваринництва

Оцінка відповідності сировини та харчових продуктів

Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в біотехнології»

Проектування біотехнологічних виробництв

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Сенсорний аналіз

Стандартизація та сертифікація продукції та послуг

Технологія біовиробництв

Товарні аспекти якості продукції

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Фармакогнозія

Фізика

Фізична хімія

Фізичне виховання

Начальні та виробничі практики

Кваліфікаційна робота

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Навчально-методичне забезпечення
спеціальності  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Освітня програма «Товарознавство і торговельне  підприємництво»

Бакалавр

Державний ринковий нагляд

Захист прав споживачів

Інструментальний аналіз

Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів

Методи хімічного аналізу

Моніторинг якості продовольчих товарів

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Основи нутриціології

Основи споживання товарів та здоров’я людини

Основи товарної політики

Основи відповідності сировини і продовольчих товарів

Проектне навчання з курсу Товарний консалтинг

Промислова сировина

Промислові інновації

Сенсорний аналіз

Теорія та методика експертної діяльності

Технічне регулювання

Технології зберігання товарів

Технології упакування товарів і тара

Товарний консалтинг

Товарні аспекти якості продукції

Управління безпечністю непродовольчих товарів

Управління безпечністю харчової продукції

Харчова сировина

Харчові інновації

Хімія

Штрихове кодування

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Магістр

Еко- та ГМО-продукти

Експертиза документів

Експертиза послуг

Експертний консалтинг (частина І)

Експертний консалтинг (частина ІІ)

Ідентифікація та фальсифікація товарів

Методологія і організація наукових досліджень

Міжнародне технічне регулювання

Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

Переробка вторсировини

Управління якістю

Курсова робота зі спеціальності

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Експертиза та митна справа»

Бакалавр

Декларування товарів

Державний ринковий нагляд

Експертиза нехарчової продукції

Експертиза харчових продуктів

Захист прав споживачів

Інструментальний аналіз

Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів

Методи хімічного аналізу

Основи експертної оцінки

Основи ідентифікації товарів

Основи митної справи

Основи нутриціології

Основи споживання товарів та здоров’я людини

Основи товарної політики

Оцінка відповідності сировини та продовольчих товарів

Проектне навчання з курсу Декларування товарів

Проектне навчання з курсу Товарний консалтинг

Промислова сировина

Промислові інновації

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Сенсорний аналіз

Теорія та методика експертної діяльності

Технічне регулювання

Технології зберігання товарів

Технології упакування товарів і тара

Товарна номенклатура ЗЕД

Товарний консалтинг

Товарні аспекти якості продукції

Управління безпечністю непродовольчих товарів

Управління безпечністю харчової продукції

Харчова сировина

Харчові інновації

Хімія

Штрихове кодування

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі»

Магістр

Еко- та ГМО-продукти

Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі

Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей

Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин

Експертиза послуг

Експертиза документів

Експертний консалтинг (частина І)

Експертний консалтинг (частина ІI)

Методологія і організація наукових досліджень

Митна справа

Міжнародне технічне регулювання

Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

Управління якістю

Курсова робота зі спеціальності

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Митна справа в міжнародній торгівлі»

Бакалавр

Аналіз зовнішніх ринків

Декларування товарів

Експорт товарів

Маркування товарів в Україні та за кордоном

Митне регулювання

Митна безпека

Митна логістика

Міжнародні митні комунікації

Моніторинг якості продовольчих товарів

Організація боротьби з контрабандою та порушення митних правил

Інтелектуальна власність

Інструментальний аналіз

Проектне навчання з курсу Декларування товарів

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Стратегічне управління ЗЕД

CRM-системи продажів

Теорія та методика експертної діяльності

Технічне регулювання

Технології упакування товарів і тара

Товарна номенклатура ЗЕД

Управління якістю та безпечністю товарів

Штрихове кодування

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

          

Вибіркові дисципліни загально-університетського рівня

Еко- та ГМО-продукти

          

Дисципліни, які читаються кафедрою для інших спеціальностей

Безпечність та екологічність товарів

Товарознавство (нехарчова продукція)

Товарознавство (Харчові продукти)

          

АРХІВ
Навчально-методичного забезпечення
за 2020-2021 навчальний рік

          

АРХІВ
Навчально-методичного забезпечення
спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»
за 2014-2019 навчальні роки